Tuesday, November 8, 2011

Yes 7days to go

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته 
Hello,
Like seriously can't wait to go there,tak tahu lah apa pasal,maybe I'm gonna start a new life there,with new place,new hope and friends also !I'll promise to you mama,I'm gonna be a good girl,insyaAllah always stay out from problem or making a problem and study hard,change everything,insyaAllah.
So another 7days,good bye Kuala Lumpur lol,macam nak pergi London,kecoh lah minah ni,excited habis weh,boring lah duduk Cheras,18tahun duduk sini,nak jadi budak kampung pulak kan,new environment phewww,dekat sini asap keliling dengan bunyi bising kereta nya,macam macam,and actually I just realized something,ramai kot tak suka aku dekat sini,entah lah maybe sebab..I don't know,ask them.
Ada yang sampai block dekat facebook without any reason,but it's okay,let them be,I don't give a ****,hoho so,buat apa kan nak duduk dekat takuk lama,duduk sini pun orang asyik mengutuk and can you imagine,orang yang kau sayang pun kutuk kau sendiri,tak apa lah dah jadi bahan makan dorang so,kutuk selagi boleh,Malaysia Boleh !1 Malaysia pun boleh :D
Ada jugak my friends yang cuba cuba lah nak..apa eh orang cakap,bukan nak patah kan semangat cuma tak nak aku terlampau excited kot bila dah sampai sana takut nanti aku terkejut,apa yang ada dekat sana tak sama dengan apa yang aku bayang kan,like,ha kalau aku cakap aku nak belajar rajin rajin ke or other things,they will like,'oh okay,aku nak tengok boleh ke tak,last last nanti tak sampai berapa hari kau balik Kuala Lumpur balik,or might be they will said,eh Farah sekarang cerita boleh lah,last last nanti banyak main je hahahahaha,morron ! :P
Yes,memang dekat sana hutan kot,hutan simpan hehe,it's okay,hutan pun hutan lah,campak dekat mana mana pun boleh (:


Mesti sampai sampai sana,the most person yang akan aku rindu ialah................................................



My little baby boy !rindu gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,arghhhh )';
jangan  noty noty,jangan suka merajuk,jangan buat bunyi #berdengus hehe,so cute..ee rindu rindu rindu -.-
mama papa pun,mesti rindu lah,dekat sana pun dah ada kawan kawan study situ,ajik,zuzue,siapa lagi entah,so tak ada lah boring nanti (:
I'll do the best,insyaAllah,amin,so packing packing hehe,ohh sebelum terlupa ni, enemies don't you miss me okay 
Salam

7 comments:

sya :) said...

jgn rindu i ye . hihi . prasan je .neway , gdluck paah :)

Hasnita Hassan said...

hahahahahahah ala comel,rindu klu awak bt kita rindu :P thank you awak (;

Benrauf said...

good luck in whatever you do.

Hasnita Hassan said...

#benrauf,thank you so much (';

Ahmad Tongkeng said...

pindah mana tuuuuu?

Hasnita Hassan said...

berhijrah ke Pahang (:

Leoz said...

so klau dah stay KL boley lepak skali dgn I hihik :)