Tuesday, November 8, 2011

Yes 7days to go

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته 
Hello,
Like seriously can't wait to go there,tak tahu lah apa pasal,maybe I'm gonna start a new life there,with new place,new hope and friends also !I'll promise to you mama,I'm gonna be a good girl,insyaAllah always stay out from problem or making a problem and study hard,change everything,insyaAllah.
So another 7days,good bye Kuala Lumpur lol,macam nak pergi London,kecoh lah minah ni,excited habis weh,boring lah duduk Cheras,18tahun duduk sini,nak jadi budak kampung pulak kan,new environment phewww,dekat sini asap keliling dengan bunyi bising kereta nya,macam macam,and actually I just realized something,ramai kot tak suka aku dekat sini,entah lah maybe sebab..I don't know,ask them.
Ada yang sampai block dekat facebook without any reason,but it's okay,let them be,I don't give a ****,hoho so,buat apa kan nak duduk dekat takuk lama,duduk sini pun orang asyik mengutuk and can you imagine,orang yang kau sayang pun kutuk kau sendiri,tak apa lah dah jadi bahan makan dorang so,kutuk selagi boleh,Malaysia Boleh !1 Malaysia pun boleh :D
Ada jugak my friends yang cuba cuba lah nak..apa eh orang cakap,bukan nak patah kan semangat cuma tak nak aku terlampau excited kot bila dah sampai sana takut nanti aku terkejut,apa yang ada dekat sana tak sama dengan apa yang aku bayang kan,like,ha kalau aku cakap aku nak belajar rajin rajin ke or other things,they will like,'oh okay,aku nak tengok boleh ke tak,last last nanti tak sampai berapa hari kau balik Kuala Lumpur balik,or might be they will said,eh Farah sekarang cerita boleh lah,last last nanti banyak main je hahahahaha,morron ! :P
Yes,memang dekat sana hutan kot,hutan simpan hehe,it's okay,hutan pun hutan lah,campak dekat mana mana pun boleh (:


Mesti sampai sampai sana,the most person yang akan aku rindu ialah................................................



My little baby boy !rindu gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,arghhhh )';
jangan  noty noty,jangan suka merajuk,jangan buat bunyi #berdengus hehe,so cute..ee rindu rindu rindu -.-
mama papa pun,mesti rindu lah,dekat sana pun dah ada kawan kawan study situ,ajik,zuzue,siapa lagi entah,so tak ada lah boring nanti (:
I'll do the best,insyaAllah,amin,so packing packing hehe,ohh sebelum terlupa ni, enemies don't you miss me okay 
Salam

Thursday, November 3, 2011

The Scientist,Coldplay


This song totally reminds me of someone (';
Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I've set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start

Running in circles
Coming up tails
Heads on the science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start

I was just guessing
At numbers and figures
Pulling the puzzles apart

Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart

Oh tell me you love me
Come back and haunt me
Oh and I rush to the start

Running in circles
Chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard

I’m going back to the start