Monday, October 31, 2011

Hey I'm back ^^

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته 
Hello,
Lama gila tak ber kapochi dalam blog ni,gila lama,sejak dari bulan 7 kalau tak salah,sebab berehat sekejap entah lah,tak ada masa kot nak bercerita sangat dalam ni lagi pun sejak dari bulan 7 tak kerja so memang tak ada masa lah nak meng-online kan diri dekat computer berlipat ni,kalau online pun dekat phone,haa ni bukan nak menunjuk eh sekadar nak bagitahu,kalau siapa siapa blogger yang ada pakai ' blackberry ',share share lah number pin (:
Plus !mana semua cerita lama ?tak ada dah ?
Ya !dah ke tong sammmmm,cerita lama kan,tak nak lah ingat ingat lagi pun bila baca baca balik macam kelakar,macam orang tertekan je hahaha,macam budak budak pun ada >.< naik segan pulak baca sendiri,dah lah orang lain pun baca jugakkk lagi lah segan..

Emm,syukur Alhamdullilah ramai dah yang tahu aku dah dapat tawaran belajar yeppyyyyyyyyyyyyyyyyyy !
Lama tunggu,akhir nya dapat jugakkk,walaupun tempat tu tak sehebat mana,tapi bersyukur lah dapat masuk,bagi mama papa senyum lebar lebar hari hari,sangat memadai bagi aku,aku sedih )'; bukan sedih apa,sedih sebab mama papa nak sangat aku belajar pandai pandai macam anak orang  lain,sejuk lah perut mama mengandung kan aku 9 bulan cukup ke lebih ke kurang ke,so sekarang bila dah dapat,kena pulak lah usaha kan,kalau setakat dapat masuk,usaha tak ada,pointer entah ke mana baik tak payah masuk ceng gitu,duduk rumah tolong mama lagi bagus.
Eh dapat masuk mana ?haa jeng jeng jeng
UITM JENGKA,PAHANG COURSE,OFFICE MANAGEMENT

Seriously aku akan start rajin berblogging sebab dah ada computer berlipat sendirian berhad !hehehe Alhamdullilah,sejak nak masuk belajar,Allah tu bagi rezeki sangat berlimpah ruah untuk beli macam macam benda untuk masuk belajar ni,yang lain pun macam excited nak hantar lah apa lah (: Ya Allah,tuhan je tahu macam mana perasaan gembira tu,
jangan aku rajiin berblogging dari buat assignment sudah hahaha,jahanam leee ceng gitu,apa pun tak boleh ya dak (; aku akan masuk ke hutan simpan dekat Jengka tu dalam masa 2 minggu dari sekarang,30/10 so masuk dalam 16hb macam tu.
Seronok sangat dapat jumpa member member ni sebelum nak masuk ke sana,dapat pergi tempat yang selalu nak pergi,dah pergi bercuti sakan so tak ada lah kempunan hehehe,mengada sangat >.<
Ni ada sikit gambar :D




Betul betul rindu diaorang punya nanti )'; ada yang lain dah jumpa jugakkk cuma tak kesampaian nak ambil gambar ke apa sebab sibuk sangat lepak hehe,pada yang lain tu jangan kecik hati kalau ada yang tak sempat jumpa ke apa bukan sengaja mungkin masa tak mengizin kan kita,hari lain masih ada kalau panjang umur,insyaAllah (:
Salam